perjantai 2. lokakuuta 2009

Day 103

Huidellaan siellä 59,3 hujakoilla. Hankkikaa kaikki kiireinen työ joka varmistaa pitkät päivät ja epäsäännöllisen syömisen :D

5 kommenttia:

  1. Valitan jos menee saarnaamisen puolelle, mutta eiköhän kuitenkin kannata syödä säännöllisesti ja terveellisesti. Minulle tulee ainakin paha olo ja mieli, jos ruokaa ei löydy tasaisin väliajoin. Ei sitä paljon tarvitse syödä vaikka vain omena kerran parissa tunnissa. Tekee töitäkin sitten parempaan tahtiin ja aivot toimivat reippaammin.
    Kootut terveyuutiset täältä

    VastaaPoista
  2. Sitähän tässä nimenomaan itsekin naureskelen:) Kun on tällä hetkellä niin kiirus koko ajan ettei kerkeä. Onneksi nyt on vapaata 3 päivää putkeen niin ehtii tehdä kunnon ruokaa:) tän aamuinen postaus oli ihan täysin itseironiaa, enkä missään nimessä kannata moista epäterveellisyyttä:)

    VastaaPoista
  3. Mikäs sun aloitus paino ja tavoitepaino taas olikaan kun oot jo noin pitkällä :O

    VastaaPoista
  4. Onnea mahtavista tuloksista! Tämä osoittaa että hitaasti laihtumalla saa parhaimmat tulokset ja paino on helpompi myös pitää ilman lihomisen pelkoa. Kyselisin vähän näistä "välituloksista", että onko esim. reitesi ympärysmittä otettu reiden paksuimmasta kohdasta?

    VastaaPoista
  5. Hei!

    Kaikki mitat on otettu ns."paksuimmasta kohdasta", sillä muutenhan se olisi huijausta :)

    VastaaPoista