tiistai 13. lokakuuta 2009

winter is here!

Täällä kotona masisestelen kynttilän valossa ja odottelen karjalanpaistia pois uunista (1 more hour to go...) sen jälkeen ruoka on muhinut noin 3 tuntia:) Tosin huijasin hieman ja käytin lihana normi karjalanpaistilihojen sijaan possun sisäfilettä, jotka maustoin sinapilla sekä ripauksella suolaa ja pippuria! namnam. Ja paljon tietysti sipulia ja porkkanaa jotka ovat niin herkkua uunista tullessaan!

Töissä on kiirettä pitänyt, tän päivän ruokailut on näyttänyt tältä:
aamupala: Ehrmann rasvaton maitorahka n. 170 kcal
lounas: nutrilett ateriankorvike smoothie: 200kcal
kotona tähän mennessä: porkkana ja banaani ja puolikas xylitol-sisuaski

Ei siis kovin kehuttavaa ruokailua. Tosin olen koko illan vaan siivonnut enkä nälkää ole huomannut paitsi nyt tähän koneen ääreen istuessani. Ikävä kuvotus ja päänsärky hiipi ihan yllättäen. Tosin sellasen hauska juttu saattaa myös aiheuttaa päänsärkyä, nimittäin minulla on tapana siivotessani löytää ympäri kotia hiuspinnejä, ponnareita ja pantoja ja laittaa ne "hetkeksi" päähäni, sillä en heti niitä jaksa kiikutella omille paikoilleni :D (Jos niillä siis oikeita paikkoja edes on)... NIINPÄ: Huomasin juuri äsken, että tällä hetkellä päässäni on 2 pompulaa, 1 hiusklipsi, 4 pinniä ja hiuspanta. Pysyypähän tukka ainakin siivouksen tieltä pois;)

Pääsin jo alle 59 kilon, eli paino on parhaimmillaan ollut 58,7 kilossa. Nyt vaaka on sitkeästi näyttänyt tasan 61. Kuinkas nyt näin kävikään. Tosin tässä nyt on ollut takana muutama hyvin syöty ja vähän juotukin viikko, joten näin sitä painon pudottajalle kostetaan. Ei tee pieni paasto siis huonoa, ei. Suurta sydämentykytystä ei lisäkilot toisaalta nosta, sillä painon ylläpitohan se vasta hankalaa hommaakin on ja koko projektia on takana jo kohta 6 kuukautta, jonka aikana elämäntavat (ja vatsalaukun) koko ovat muuttuneet melkein kuin itsestään.

Huomasin myös että täällä on vieraillut jo yli 4000 ihmistä. Se tarkoittaa siis n. 30lukijaa/eksyjää per päivä:) Mielelläni otan vastaan kommentteja sekä ehdotuksia mistä kaikesta kirjoittelisin että harvojen lukijoiden mielenkiinto säilyisi sekä myös oma kadoksissa oleva motivaatio palautuisi:)

Ihanaa kirpeää syysiltaa <3

1 kommentti:

  1. Heipparallaa! Tulin takaisin, vaikka tietokone ja netti tekivät kaikkensa etten nettiin enää pääsisi. Bloggeri myös päätti ettei minun bogia enää päivitellä, joten jouduin tekemään uuden blogin. Tule joskus kuikkaamaan! Tosin vasta yksi postaus, heh, ei paljon luettavaa :D

    Olipas hauska lukea mitä teet siivotessa noille hiuspompuloille jne. Eikä niillä kyllä ole mitään omaa paikkaa! Ainakin mulla niitä on oikeasti joka paikassa ja kun niitä tarvitsee niin ei varmasti löydy (varsinkin jos tarviit kaksi samanlaista! :D

    Onnea suuren lukijamäärän johdosta (minä olen tässä numero 4142 :D

    VastaaPoista